Online savetovanje

SKYPE SAVETOVANJE

Psiholog- online nudi mogućnost psihološkog savetovanja putem SKYPE. Savetovanje putem SKYPE funkcionše isto kao i savetovanje uživo. Ima određene prednosti.

Razgovor zakazujete na sledeći način. Pošaljite mail na moju email adresu: krisstinakaranovic @gmail.com . U vašem email-u napišite vaše ime, vaš skype ID.

Kada primim vaš email poslaću Vam spisak slobodnih termina. Vi ćete izabrati termin koji vam najviše odgovara i obavestiti nas o tome putem email-a. Nakon toga obavićemo prvi razgovor u zakazanom terminu. Trajenje razgovora je 60 minuta.

Prednosti savetovanja online

Brojne su prednosti savetovanja putem SKYPE. Mogućnost da razgovarate sa psihologom iako živite u drugom gradu, državi ili kontinetu, na svom maternjem jeziku.

Mogućnost da uštedite novac i vreme na putovanje do psihologa.

Takođe mogućnost da razgovarate sa psihologom iż vašeg stana ako ste iż bilo kog razloga sprečeni da dođete.

Ako nikada do sada niste koristili SKYPE, ovaj program možete lako skinuti sa Interneta. Na našem sajtu možete pronaći odgovarajuci link. https://www.skype.com/en/get-skype/

Da bi ste koristili SKYPE tokom razgovora sa psihologom, porebno je da imate dovoljno brz Internet. U suprotnom može doći do različitih smetnji i prekida tokom razgovora.

Plaćanje savetovanja putem SKYPE

  1. Sve potrebne informacije o načinu plaćanja poslaćemo vam na e-mail adresu. Tako ćete moći da izvršite uplatu na naš račun u banci.
  2. Dobijamo izveštaj iz banke da je vaša uplata obavljena. Poslaćemo vam potvrdu vašeg termina za savetovanje.
  3. Obavićemo savetovanje u dogovorenom terminu.

U slučaju da želite da pomerite ili otkažete zakazani termin, to morate učiniti bar jedan dan ranije. U suprotnom računaćemo kao da ste zakazani termin iskoristili.

Sve što vas dodatno zanima u vezi savetovanja putem SKYPE možete pitati. Pošaljite pitanja na krisstinakaranovic @gmail.com .

Iskustvo u savetovanju na daljinu je pokazalo da je ova vrsta savetovanja dragocena vrsta pomoći za sve one koji žive daleko u inostranstvu. Isto tako i za one koji putuju ili žive u mestima u kojima ne mogu pronaći psihologa.